MFT-Service Kft

Megvalósítjuk álmait...

 

  • General1
  • General4
  • General2
  • General3
 
 

Kivitelezés

Kulcsrakész házak kivitelezése, kertépítés, belső építészet. Minőségi garancia. Teljes körű szolgáltatás, stresszmentes kivitelezés! 300 m2 alatt 5%-os áfa!

 

Energiatakarékos lakóházak

"C"-nél jobb besorolást szeretne? Vagy csak egyszerűen nem a kar többé az energiaszámlákkal foglalkozni? Kattintás után megmutatjuk, hogy hogyan érheti ezt el.

 

Tervezés

Építészeti, tartószerkezeti, épületgépészeti és épületvillamossági tervek készítése, hatósági ügyintézéssel. Engedélyezési és kivitelezési tervek.

 

Ajánlatkérés

Engedélyezési tervdokumentáció alapján rövid határidővel ingyenesen adunk árajánlatot. Tervdokumentáció hiányában, az igényeinek leírása után közelítő árat tudunk adni.

Generálkivitelezés


 

Szolgáltatásaink:

 

Tervezés: 50% árengedmény

Engedélyezési tervek készítése

Kivitelezési tervek készítése:

- Épületszerkezeti tervdokumentáció

- Tartószerkezeti tervdokumentáció

- Gépészeti tervdokumentáció

- Épületvillamossági tervdokumentáció

Hatósági bejelentés intézése

 

Kivitelezés:

Építési napló megnyitása, vezetése

Építésvezető biztosítása

Anyagszállítás szervezése

Használatba vételi engedély beszerzése

Energetikai tanúsítvány elkészítése Ingyenes!

 

Energiatakarékos lakóházak:

A mai és jövőbeli energiaárak várható növekedése miatt, egyre nagyobb az igény energiatakarékos lakóépületek építésére. A ma hatályos jogszabályok szerint megújuló energia (napelem, napkollektor, hőszivattyú, faelgázosító kazán) felhasználása nélkül "CC" energetikai besorolásnál nem kaphat jobbat az épület, függetlenül a hőszigetelések vastagságától. Ezért, ha komolyabb energiaosztályú, közel nulla energiafelhasználású épületet szeretne, mindenképp gondolkozzon el a gépészeti berendezések kérdésén. Ehhez nyújtunk segítséget az energiatakarékos lakóházak almenüben.